SAMUEL FIK EN BEDRE SIDDESTILLING OG UNDGIK SMERTER

DEN GODE SIDDESTILLING GØR DET MULIGT AT VÆRE NYSGERRIG I HVERDAGEN

Da Samuel fik udleveret sin nye kørestol, var humøret højt og både han og forældrene glædede sig til at tage den i brug.

Målet var, at han skal kunne sidde i kørestolen i længere tid uden at få smerter. For Samuel vil gerne være med, hvor det sker. Der er meget man skal opleve, når man er 10 år.

Samuel sad rigtig dårligt i den gamle kørestol og klagede ofte over, at han fik ondt af at sidde. Hovedets balance var udfordret, og siddestillingen var generelt ikke god længere. Kørsel og betjening af sædets el-funktioner virkede ikke optimalt.

Første fokus har været at stabilisere bækkenet på en speciallavet skumpude, at støtte Samuels ryg og scoliose med asymmetriske kropsstøtter. Der er desuden arbejdet med lændestøtten, som har været central i forhold til Samuels hoveds balance. Hoftestyr i kombination med kropsstøtterne bidrager også væsentlig hertil. Der er lavet en ekstra bred fodplade, som giver mulighed for at få en tilpas understøttelsesflade med henblik på at give maksimal stabilitet og balance i overkroppen.

Samuel og hans far i efterårsvejret.

 

Kørestolen er en TA IQ FWD-model, hvor der er træk på de forreste hjul, hvilket gør det nemmere for Samuel at komme omkring i kuperet terræn, samtidig med at han har en meget lille venderadius, som gør, at han let kan køre, hvor pladsen er trang.

TA IQ FWD kørestolen er en rigtig god stol til Samuel, da det er en stol han kan ”vokse i” og som blot skal tilpasses løbende, så den altid passer perfekt til ham.

Kære Samuel, vi ønsker dig alt det bedste og vi håber du får masser af skønne oplevelser i din ny stol.

TA IQ FWD

Unik affjedring og hjulophæng på alle hjul giver en ekstrem glidende og affjedret kørsel og uovertrufne køreegenskaber. Den kører let over kantsten og andre ujævnheder.

Den lave sædehøjde på 380 mm gør at stolen er velegnet som sæde i bil og meget nemt kan komme under selv lave borde.
De 300 mm sædeløft gør, at brugeren kan nå f.eks. høje skabe og være mere selvhjulpen.

TA iQ FWD er god til både indendørs og udendørs brug og kan køre op til 12,5 km/t og 40 km på en opladning.

  • Til både indendørs og udendørs brug
  • Kan køre op til 40 km på en opladning
  • Hastighed op til 12,5 km
  • Den lave sædehøjde sikrer at du kan komme ind under et bord
  • 300 mm sædeløft giver frihed og mulighed for bedre øjenkontakt

Læs mere om TA IQ FWD