Om TA Service

TA Service blev grundlagt af Torben Andersen i 1988. TA Service startede som enkeltmandsvirksomhed med konceptet at yde service, reparationer, samt modifikationer af hjælpemidler til bevægelseshæmmede mennesker.

1988  - Kvalitativ service
I 1988 var der et udtalt behov fra brugere såvel som institutioner for at højne serviceniveauet og dialogen med handicappede, og for at tilpasse hjælpemidler til den enkelte handicappedes behov. 
TA Service's fundament blev bygget på en intensiv dialog med den enkelte bruger som sammenholdt med kørestoles tekniske anvendelsespotentiale gav mulighed for at yde en kvalitativ service. Specielt tilpasning og servicering af kørestole indtog en væsentlig del af de daglige aktiviteter.

Siden stiftelsen er TA Service vokset naturligt i takt med stigende efterspørgsel. Virksomheden blev i 1992 omlagt til aktieselskabet TA. Service A/S. 

1993 -  Hovedagent for Panthera Production 
I 1993 blev TA Service hovedagent for Panthera Production A/B, og har i dag ansvaret for forhandlingen i Danmark.
Efterhånden som erfaringsgrundlaget fra den tætte dialog med brugere er vokset, har TA Service udvidet sit forretningsområde med andre synergi-aktiviteter.

1997 - Ginnerup produkter
I 1997 overtog TA Service produktionen af Ginnerup produkter, som indbefatter andre hjælpemidler, såsom kontorstole og toiletforhøjere som i dag markedsføres under navnet TA.

1998 - Børsens Gazelle pris
I 1998 blev TA. Service A/S af Børsen udnævnt til Gazelle virksomhed. Endvidere, har TA Service løbende modtaget anerkendelse for sit høje og kvalitative serviceniveau heriblandt Unibanks erhvervspris i 1999, Koordinationsudvalget for Fakse – Rønnede kommuners erhvervspris i 2003 for at have engageret sig socialt og have udført et særligt stykke arbejde inden for det rummelige arbejdsmarked.

2004 -  Hovedagent for Varilite
I 2004 blev TA. Service A/S hovedagent for Varilite trykaflastende pude- og rygsystemer.

2005 - Første el-kørestole
I 2005 designede TA. Service A/S sine første el-kørestole af egen udvikling og produktion - TA Indoor. En lille og kompakt el-kørestol med stort løft og vip.

2010 - TA Indoor Wave
I 2010 blev TA Indoor redesignet til TA Indoor Wave, en forbedret udgave der også blev crashtestet med både 4 punkt bespænding og docking station.

2013 - Banebrydende serie af el-kørestole
I 2013 lancerede TA. Service A/S en helt ny unik og banebrydende serie af el-kørestole. Serien består af 3 modeller: TA iQ MWD (centerdreven), TA iQ FWD (forhjulsdreven) og TA iQ RWD (baghjulsdreven). TA iQ er udviklet, designet og produceret i Danmark af TA. Service A/S.

Mission & Strategi

TA Service's mission er at yde kvalitativ service til bevægelseshæmmede mennesker, i form af hjælpemidler til dækning af denne målgruppes behov. 

TA Service har altid den enkelte handicappedes behov i centrum og forsøger at øge personens livskvalitet ved intensiv dialog samt ved løbende produktudvikling.

TA Service's strategi er søgt opnået ved løbende produktudvikling og ved at udvide sit virkeområde til at indbefatte eksport til udlandet af TA produkter. 
Derfor søger vi samarbejdspartnere i andre lande til markedsføring og distribution af virksomhedens produkter.

TA Service`s kompromisløse Vision

Den bedst mulige mobilitet, optimal ergonomi, kvalitet, tryghed og respekt.